Santiago Fisas es compromet a donar suport als ocellaires catalans i traslladar les seves peticions al Parlament Europeu per preservar la seva pràctica

2014-02-21 17.30.51

 

 

 

 

 

 

El President de la Federació Catalana de Caça i el Delegat dels ocellaires de la territorial de Barcelona, Francesc Piera i Mariano Mate, acompanyats pel regidor del Partit Popular a Mataró, José Manuel López es van reunir amb l’Eurodiputat del Partit Popular Europeu, Santiago Fisas, i el Diputat Popular al Congres, Daniel Serrano, per parlar de la situació i dels problemes de la federació.

Durant la reunió els dos representants del Partit Popular van escoltar la problemàtica i les inquietuds dels representants dels prop de 6000 ocellaires catalans que veuen com les dificultats legals de la pràctica de la seva activitat, centenària a moltes comarques catalanes, està a punt de desaparèixer.

Tant Santiago Fisas com Daniel Serrano es van comprometre a donar suport als aficionats a aquesta pràctica tan arrelada a Catalunya i a portar la seva problemàtica als respectius àmbits d’actuació, el Parlament Europeu i el Congrés de Diputats, i a fer les gestions necessàries per tal de que no desaparegui una pràctica que esta documentada i compta amb associacions amb més de tres segles de vida i amb milers de practicants al llarg de tot Catalunya.

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s