COM ENS VEUEN ALS CATALANS DES D’EUROPA?

santi-fisas-sant-pol-mar

El passat divendres 24 de maig vaig estar a Sant Pol de Mar amb el regidor del PPC, Isaac Ivan Martín Salvà. Així mateix, vaig ser entrevistat a la ràdio local i al Centre Cívic local vaig donar una conferència entorn “Com ens veuen als catalans des d’Europa?”.

Per història, per la nostra privilegiada situació geogràfica de Catalunya al nord d’Espanya, fent frontera amb França, i a la costa Mediterrània mirant als països costaners, els catalans tenim una clara vocació europeista.

Tant Catalunya com la resta d’Espanya, des de la Transició Democràtica, hem vist Europa com un referent, un ideal a seguir. Junts hem aconseguit fites europees i participar en el procés d’integració europea.

conferencia-santi-fisas

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Catalunya, España, Europa y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s