LA UE NO VOL SABER RES D’INDEPENDÈNCIA

santi-fisas

L’eurodiputat de Partit Popular (PP), Santiago Fisas, en una entrevista a la Cope, ha assegurat que la Unió Europa “no vol saber res” de la independència de Catalunya, atès que “ningú no s’atreveix a obrir el meló que és Europa”.

És per aquest motiu que el procés sobiranista català ni “està a l’agenda” ni “preocupa”. A l’hora de tractar una hipotètica independència de Catalunya, afirma que Eslovènia és l’únic país que, ara per ara, l’acceptaria.

L’eurodiputat popular ha alertat, però, que tot i que fos pactada, la independència comportaria a Catalunya “conseqüències terribles”. Ha citat la sortida de la UE, demanar novament l’ingrés i pagar aranzels, impostos que s’haurien de pagar per la sortida i entrada de béns al país.

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Catalunya, España, Europa y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s