Copa Catalana Rugby 2012

526180_447847325225349_2038895648_n

El dissabte 19 d’Abril de 2012 es va disputar la Copa Catalana de Rugby 2012. El partit, entre el RC L’Hospitalet i el RC Sitges, va tenir lloc al Camp Municipal de Rugby Feixa Llarga, a L’Hospitalet.

Va ser una jornada animada, molta aficció i molt suport. El camp municipal de Feixa Llarga estava ple. El partit va tenir un clar guanyador, el RC L’Hospitalet que va demostrar la seva superioritat durant tot el partit.

Santi Fisas va assistir a la final juntament amb el regidor d’Esports de L’Hospitalet,Cristian Alcázar, el líder del PP de L’Hospitalet, Juan Carlos del Río, el regidor del PP i el líder de NNGG L’Hospitalet, Senén Cañizares.

 Santi Fisas va tenir el plaer d’entregar la Copa Catalana al guanyador i va felicitar a tot l’equip. També es va enrecordar del RC Sitges que van fer un bon partit i van jugar net i alegrement. Després va tenir lloc l’anomenat “tercer tiempo” on els jugadors d’ambdós equips mengen plegats.

Felicitats L’Hospi!

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Catalunya y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s